ΑΕΚ: Με συλλεκτικά εισιτήρια των 21 ευρώ η είσοδος στα εγκαίνια της OPAP Arena

Ημερομηνία: 23-09-2022


Στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνουν τα εγκαίνια της OPAP Arena. Η ΑΕΚ, μετά από 19 χρόνια αναμονής, επιστρέφει στη φυσική της έδρας.

Με ανακοίνωσή της η Ένωση γνωστοποίησε ότι για την τελετή των εγκαινίων θα εκδοθούν εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ. Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στο νέο της γήπεδο στις 3 Οκτωβρίου απέναντι στον Ιωνικό.

Η ανακοίνωση:

Φίλοι της ομάδας μας,

Η μεγάλη στιγμή που θα σημαδέψει τη νεότερη ιστορία της ΑΕΚ, πλησιάζει. Στις 30 Σεπτεμβρίου η ΟPAP ARENA στην Νέα Φιλαδέλφεια ανοίγει τις πύλες της για να σας υποδεχθεί στην επίσημη τελετή των εγκαινίων, που θα γράψει ιστορία.

Τα επίσημα εγκαίνια της ΟPAP ARENA, είναι μια ξεχωριστής μορφής εκδήλωση, μοναδική στα χρονικά. Ένα ιστορικό και πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη εκατομμυρίων Ενωσιτών. Ως εκ τούτου, η ΠΑΕ ΑΕΚ θα εκδώσει συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Για τα θυρανοίξια του Ναού της ΑΕΚ δεν θα ισχύσουν οι κάρτες διαρκείας και δεν πρόκειται να εκδοθεί καμία πρόσκληση.

Ωστόσο, οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023 θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξει η διαδικασία της πώλησης των εισιτηρίων. Μετά το πέρας του χρονικού ορίου για το οποίο θα ισχύει η προτεραιότητα των κατόχων διαρκείας, η διαδικασία θα ανοίξει και για τους υπόλοιπους φίλους της ομάδας μας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος