Από το Star Wars νέος 007; Ο Τζον Μπογιέγκα ενδιαφέρεται για το ρόλο του Τζέιμς Μποντ

Ημερομηνία: 08-08-2022

Ο Άγγλος ηθοποιός του Star Wars είναι μεταξύ των ονομάτων που φημολογείται ότι εξετάζονται για να αναλάβουν το ρόλο

Βρέθηκε άραγε ο καινούργιος «Τζέιμς Μποντ πράκτωρ 007;» Έτοιμος να αφήσει τα… φωτόσπαθα και τα λέιζερ του Πολέμου των Άστρων για τις Άστον Μάρτιν και ένα μαρτίνι «κουνημένο όχι ανακατωμένο» δηλώνει ο Τζον Μπογιέγκα, καθώς είπε ότι θα τον ενδιέφερε ο ρόλος του Μποντ αν δεχόταν πρόταση για να τον υποδυθεί.

Ο Άγγλος ηθοποιός του Star Wars είναι μεταξύ των ονομάτων που φημολογείται ότι εξετάζονται για να αναλάβουν το ρόλο μετά την ταινία του 2021 «No Time To Die», την τελευταία στην οποία τον εμβληματικό κατάσκοπο 007 ενσάρκωσε ο Ντάνιελ Κρεγκ. Άλλοι ηθοποιοί που φημολογείται ότι θεωρούνται υποψήφιοι είναι οι Τομ Χάρντι, Ίντρις Έλμπα και Τζέιμι Ντόρναν.

Σε νέα συνέντευξή του στο αμερικανικό περιοδικό Men’s Health, ο 30χρονος Τζον Μπογιέγκα επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του για το ρόλο χωρίς να αποσαφηνίσει αν τον έχουν προσεγγίσει οι παραγωγοί της κινηματογραφικής σειράς. «Αλλά ξέρετε αν μού τηλεφωνήσουν, θα είμαι εκεί» είπε χαριτολογώντας.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης απάντησε στις φήμες ότι είναι πλέον μέλος του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel.

«Θέλω να κάνω διαφορετικά πράγματα… Θέλω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου σε πρωτότυπες ανεξάρτητες ταινίες που έρχονται με νέες, φρέσκες ιδέες, γιατί ξέρω ότι είναι πραγματικά δύσκολο να φτάσεις τον Iron Man σε αυτό το σύμπαν» ανέφερε, μάλλον διαψεύδοντας τις φήμες.
 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος