Χωρίς σχόλια… για την ώρα

Ημερομηνία: 11-06-2021


Το Sportsfeed παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στον ελληνικό αθλητισμό από κοντά και χωρίς ιδιοτέλεια, χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς προτιμήσεις.

Το ρεπορτάζ μας δεν είναι πάντοτε ευχάριστο για κάποιους, όμως νιώθουμε μεγάλη ευθύνη καθώς αντιλαμβανόμαστε πως αποτελούμε την πιο σοβαρή πηγή ενημέρωσης για τα τεκταινόμενα στην ομοσπονδία του στίβου, οπότε θα προχωρήσουμε σε όλες τις αποκαλύψεις για να μάθει ο κόσμος του στίβου τι ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην υπόθεση μαραθώνιος και ποιός ο ρόλος των Σακοράφα-Παναγόπουλου-Παπαποστόλου. Η σημερινή δήλωση Ασημακόπουλου που επιβεβαίωσε και τυπικά την αποχώρησή του από τον ΣΕΓΑΣ σηματοδοτεί τις σοβαρές εξελίξεις που ακολουθούν όσον αφορά το διεθνή Mαραθώνιο και ημιμαραθώνιο της Αθήνας. Μείνετε συντονισμένοι γιατί θα ακολουθήσουν πολλές αποκαλύψεις για πολλά πρόσωπα…

Η σημερινή δήλωση Ασημακόπουλου: «Αυτός ο κύκλος έκλεισε οριστικά, αμετάκλητα και σίγουρα όχι όπως του άξιζε. Σήμερα τα στελέχη της SYNERGY O.E. και εγώ αποχωρήσαμε από τον ΣΕΓΑΣ, τον Μαραθώνιο Αθήνας και όλα τα δρομικά του γεγονότα. Τα έντονα συναισθήματα της ημέρας δεν ενθαρρύνουν τα πολλά λόγια, απολογισμούς και τέτοια. Σιγά-σιγά θα τα πούμε όλα και θα έχω την ευκαιρία να ευχαριστήσω τους αμέτρητους καλούς γνωστούς και αγνώστους συντρόφους σ’ αυτό το έργο της ζωής μου. Για σήμερα θα μείνω στη δήλωση ότι είμαι σίγουρος για τα πολύ υψηλού επιπέδου επαγγελματικά στελέχη που αφήσαμε πίσω και για μία σειρά ικανότατους υπαλλήλους του ΣΕΓΑΣ οι οποίοι θα συνεχίσουν το πετυχημένο έργο μίας 15ετίας και θα έχουν τη στήριξη των άριστων χορηγών του ΣΕΓΑΣ προκειμένου να πάνε το εθνικό μας γεγονός ακόμη πιο ψηλά. Καλή δύναμη σε όλους. Μία τεράστια συγνώμη σε όσους άθελά μου τυχόν πλήγωσα κατά το πέρασμά μου από το δρομικό χώρο, σε όσους τώρα άφησα μόνους λόγω της απόφασής μου να αποχωρήσω και προπάντων σε όσους δρομείς δεν κατάφερα να προστατεύσω το καταραμένο 2020».