ΡΟΛΑΝ ΓΚΑΡΟΣ 2023 – Τσιτσιπάς: «Έχω τις δυνατότητες, πρέπει να το πιστέψω»

Ημερομηνία: 26-05-2023


Στο επίκεντρο της media day στο Ρολάν Γκαρός βρέθηκε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς που έτσι και αλλιώς έχει sold out κάθε φορά στις συνεντεύξεις Τύπου.

Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας κλήθηκε να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες μέρες. Σχετικά με το επεισόδιο στη Ρώμη με τη μητέρα του (της έβαλε τις φωνές και ζήτησε να φύγει από το γήπεδο), το τέλος της συνεργασίας του με τον Μαρκ Φιλιππούση, αλλά και για τις προοπτικές του στο φετινό Ρολάν Γκαρός όπου απουσιάζει ο Ράφα Ναδάλ.

Όπως ήταν φυσικό το επεισόδιο με τη μητέρα το μονοπώλησε τις ερωτήσεις, ειδικά των βρετανικών ΜΜΕ με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται να το σχολιάσει άμεσα, έδωσε όμως την απάντηση του έμμεσα αναφερόμενος και στον Φιλιππούση. «Είμαι σε μία φάση στην καριέρα μου που χρειάζομαι έναν και μόνο προπονητή που θα μου παρέχει όλη την πληροφορία, τις αναλύσεις και όλα όσα χρειάζομαι για να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Όσοι λιγότερες γνώμες και απόψεις, τόσο το καλύτερο. Αυτή είναι η άποψη μου» σημείωσε ο Τσιτσιπάς.

Ο 24χρονος Έλληνας αναφέρθηκε φυσικά και στις βλέψεις που έχει στο φετινό τουρνουά. «Το Ρολάν Γκαρός είναι το αγαπημένο μου τουρνουά και το 2021 είχα δύο πολύ καλές εβδομάδες (φτάνοντας στον τελικό). Θυμάμαι τι είχα κάνει τότε και τι με είχε βοηθήσει εκείνες τις δύο εβδομάδες. Ξέρω ποιες είναι οι δυνατότητες μου και χρειάζομαι μερικά καλά παιχνίδια στην αρχή για να το πιστέψω και να διατηρήσω την πεποίθηση μου πως φέτος μπορώ να το κερδίσω».

Ο Τσιτσιπάς ξεκινά τους αγώνες του στο Ρολάν Γκαρός την ερχόμενη Κυριακή κόντρα στον Γίρι Βέσελι (Τσεχία, Νο452).

Kotsanas

Kotsanas

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος