Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2026
ENQUIRE / NEWSROOM
Η ουσία της ημέρας.Χωρίς τον θόρυβο.
ΤώραΕπιδείνωση του δείκτη οικονομικού κλίματος στο τρίτο τρίμηνο του 2026
Πολιτική

ΠΑΣΟΚ για Μπεκίρη: Δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του μετά τις αποκαλύψεις

Πολιτική19.10.20261 λεπτό
ΠΑΣΟΚ για Μπεκίρη: Δεν μπορεί να παραμένει στη θέση του μετά τις αποκαλύψεις


Το ΠΑΣΟΚ επικαλούμενο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento υποστηρίζει ότι ο Μιχάλης Μπεκίρης «είναι ξεκάθαρο πως μετά τις αποκαλύψεις σχετικά με την έλλειψη ΦΕΚ διορισμού και την ενδεχόμενη απουσία πτυχίου, δεν μπορεί να παραμένει Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή»

Στο θέμα του Μιχάλη Μπεκίρη, διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού στη Βουλή ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento,  δεν φαίνεται να έχει πτυχίο και για τον διορισμό του δεν έχει εκδοθεί ΦΕΚ, όπως προβλέπεται επανήλθε το ΠΑΣΟΚ.

«Η κυβέρνηση τόσο δια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου όσο και δια της Εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αποδέχονται πλήρως στις δημόσιες τοποθετήσεις τους το επιχείρημα που ο κ. Μπεκίρης επιστράτευσε για το δημοσίευμα της εφημερίδας DOCUMENTO ότι τη θέση του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή την κατέχει ως εθελοντής.

Και την ίδια στιγμή, ενώ αποδέχονται τον πρωτοφανή ισχυρισμό ότι μπορεί να βρίσκεται σε μια τέτοια θέση χωρίς ΦΕΚ διορισμού, ο κ. Μαρινάκης απέφυγε να τον υπερασπιστεί στη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών».

Όπως αναφέρει το ΠΑΣΟΚ, «είναι ξεκάθαρο πως μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας σχετικά με την έλλειψη ΦΕΚ διορισμού και την ενδεχόμενη απουσία πτυχίου, ο κ. Μπεκίρης δεν μπορεί να παραμένει Διευθυντής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Βουλή».

Τι είπε ο Παύλος Μαρινάκης

Εν τω μεταξύ, ερωτηθείς για το δημοσίευμα που αφορά το βιογραφικό του Μιχάλη Μπεκίρη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης παρέπεμψε σε σχετική απάντηση του κ. Μπεκίρη και σημείωσε ότι ο ίδιος σκοπεύει να κινηθεί νομικά.