Τον χθεσινό τηλεοπτικό καβγά του Μακάριου Λαζαρίδη με τη Νάντια Γιαννακοπούλου σχολίασε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είδα το βίντεο πολύ προσεκτικά. Τιμά τον κ. Λαζαρίδη το ότι ζήτησε συγγνώμη και ότι προσπάθησε να πει “μην σκοτωθούμε μέχρι τις εκλογές”. Tον πήρα και τηλέφωνο μάλιστα και του είπα ότι τον τιμά ότι ζήτησε συγγνώμη. Όμως το χθεσινό βίντεο δεν έχει κάτι συγκλονιστικό από πλευράς Λαζαρίδη. Έκανε μία πολιτική εκτίμηση. Δεν έγινε η φασαρία από το γεγονός που κατήγγειλε» ανέφερε σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Ως προς την κατ’ ιδίαν συνομιλία, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Σιγά την καταγγελία, σιγά το θέμα τώρα. Δεν έγινε γι’ αυτό η φασαρία. Η φασαρία έγινε γιατί ο κ. Λαζαρίδης έκανε μία πολιτική εκτίμηση ότι το βράδυ των εκλογών, αν ο Ανδρουλάκης είναι τρίτος θα αμφισβητηθεί από το ΠΑΣΟΚ. Εκεί το προχώρησε και είπε “και πρώτη θα είστε εσείς”. Αυτό είναι μια πολιτική εκτίμηση που μένει να αποδειχθεί, δεν είναι θέμα σεξισμού ή κάτι άλλο».
Σημείωσε επίσης πως η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ τον «εκνεύρισε πάρα πολύ». Ερωτηθείς δε για την αντίδραση της κ. Γιαννακοπούλου που βούρκωσε, ο υπουργός ανέφερε: «Ο καθένας μπορεί να κλάψει για οτιδήποτε».
«Θα μου κάνει μαθήματα ο Τσίπρας των μολότοφ;»
Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για το βίντεο από τη συνάντησή του με μέλη της ΟΝΝΕΔ στα Ιωάννινα ο κ. Γεωργιάδης είπε σε δηκτικό τόνο: «Ναι, έκανα έγκλημα, για το οποίο ζητώ γονυπετής συγγνώμη».
Σχολιάζοντας δε το «καρφί» του Αλέξη Τσίπρα για το «και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ» δήλωσε: «Θα μου κάνει εμένα μαθήματα ο Τσίπρας των μολότοφ;». «Είναι ακριβώς ο Τσίπρας του ‘15», πρόσθεσε.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.





