Αιχμές Διαμαντοπούλου για το «τηλεοπτικό σόου» με Κασιδιάρη

Ημερομηνία: 15-09-2026


Αιχμές κατά των τηλεοπτικών καναλιών που μετέδωσαν απευθείας την αποφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη αφήνει η Άννα Διαμαντοπούλου με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Σήμερα, Διεθνής Ημέρα της Δημοκρατίας, αναρωτιέμαι τι ακριβώς εξυπηρετεί η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της εξόδου από τη φυλακή ενός ανθρώπου που καταδικάστηκε για εγκλήματα εναντίον της Δημοκρατίας», γράφει η πρώην υπουργός και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

«Η μετατροπή της σε τηλεοπτικό γεγονός είναι επιλογή»

Η ίδια σημειώνει με νόημα: «Η αποφυλάκισή του είναι είδηση. Η μετατροπή της σε τηλεοπτικό γεγονός είναι επιλογή» και καταλήγει: «Η Δημοκρατία δεν φοβάται. Αλλά ούτε και αφελής είναι».

Σήμερα, Διεθνής Ημέρα της Δημοκρατίας, αναρωτιέμαι τι ακριβώς εξυπηρετεί η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της εξόδου από τη φυλακή ενός ανθρώπου που καταδικάστηκε για εγκλήματα εναντίον της Δημοκρατίας.

Η αποφυλάκισή του είναι είδηση. Η μετατροπή της σε τηλεοπτικό γεγονός είναι…

— Anna Diamantopoulou (@adiamantopoulou) September 15, 2026

Θυμίζουμε πως ο πρώην χρυσαυγίτης έσπευσε να ανακοινώσει την επιστροφή του στην πολιτική σκηνή, υπό τις επευφημίες υποστηρικτών του, που έδωσαν σόου έξω από τις φυλακές. Η αποφυλάκισή του έγινε στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης 15 Σεπτεμβρίου, λίγες μέρες πριν συμπληρωθούν 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Κασιδιάρης υπενθυμίζεται ότι βρέθηκε στη φυλακή, αφού καταδικάστηκε για ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος