Άνδρας πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Ημερομηνία: 26-05-2026



Ένα σοβαρό περιστατικό με τραγική κατάληξη σημειώθηκε το βράδυ της 25ης Μαΐου σε πολυκατοικία στον Χολαργό, προκαλώντας αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και κινητοποιώντας άμεσα τις αρχές.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου επί της οδού Ξανθίππου, σε μικρή απόσταση από το Υπουργείο Μεταφορών, όταν ένας 57χρονος άνδρας φέρεται να πυροβόλησε τη 53χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια να έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, δίνοντας τέλος στη ζωή του.

Οι πυροβολισμοί και οι φωνές που ακούστηκαν από το διαμέρισμα αναστάτωσαν τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αντιλήφθηκαν ότι κάτι σοβαρό συνέβαινε. Άμεσα ενημερώθηκαν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης, με αστυνομικές δυνάμεις και πλήρωμα του ΕΚΑΒ να φτάνουν γρήγορα στο σημείο.

Κατά την είσοδό τους στο διαμέρισμα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον άνδρα νεκρό, ενώ δίπλα του βρέθηκε και το όπλο. Η γυναίκα, τραυματισμένη αλλά ζωντανή, βρέθηκε στον χώρο και παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πριν διακομιστεί στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε το περιστατικό, καθώς και τα κίνητρα που οδήγησαν στην πράξη, παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, με τις αρχές να συνεχίζουν την έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος