Αργυρός στα Τίρανα ο Κουγιουμτσίδης
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε στα Τίρανα της Αλβανίας ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης αγωνιζόμενος στη βαθμολογούμενη σειρά αγώνων της παγκόσμιας ομοσπονδίας πάλης.
Ο Κουγιουμτσίδης έφτασε στον τελικό της κατηγορίας των 86 κιλών στην ελευθέρα πάλη χάνοντας μόνο τέσσερα σημεία. Ξεκίνησε με αντίπαλο το 19χρονο Αρσλάν Μπεγκένιοβ (Τουρκμενιστάν) με 14-4 και στη συνέχεια δεν άφησε κανένα περιθώριο στο Δομινικανό Κρίστοφερ Φόκα Μεχία τον οποίο νίκησε με 10-0.
Στον ημιτελικό ο Κουγιουμτσίδης έπαιξε με τον Μπολάτ Σακάγιεφ (Καζακστάν) τον οποίο επίσης νίκησε χωρίς απώλεια σημείων (10-0).
Στον τελικό ο Κουγιουμτσίδης βρέθηκε αντιμέτωπος με το Ρώσο Ιμπραγκίμ Καντίεφ ο οποίος είναι ο παγκόσμιος πρωταθλητής αλλά και πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία Κ20. Ο 22χρονος Ρώσος ήταν καλύτερος στον τελικό, επικράτησε με 15-4 και πήρε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας τον Κουγιουμτσίδη δεύτερο.


