Δασμοί: «Ο Τραμπ επιμένει σε κάτι που ξέρει ότι λειτουργεί»
Με την πίεση στην αμερικανική κυβέρνηση να εντείνεται καθώς οι δασμοί που ανακοινώθηκαν έχουν πυροδοτήσει διεθνές sell off στα χρηματιστήρια, ο οικονομικός σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Κέβιν Χάσετ, διαμήνυσε ότι ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ επιμένει σε κάτι που «ξέρει ότι λειτουργεί».
Σε συνέντευξή του στο Fox News, ο Χάσετ αποκάλυψε πως ο Τραμπ είχε συνομιλίες με ηγέτες άλλων κρατών όλο το Σαββατοκύριακο και είναι πρόθυμος να ακούσει προτάσεις για «εξαιρετικές συμφωνίες».
«Επιμένει σε κάτι που ξέρει ότι λειτουργεί και θα συνεχίσει να το κάνει», τόνισε ο Χάσετ και συνέχισε: «Θα ακούσει επίσης τους εμπορικούς μας εταίρους και αν μας έρθουν με πραγματικά εξαιρετικές συμφωνίες που ευνοούν την αμερικανική παραγωγή και τους Αμερικανούς αγρότες, είμαι σίγουρος ότι θα τους ακούσει».