Διακινούσε ροζ κοκαΐνη, χασίς και MDMA
Δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών σχηματίστηκε στη Μύκονο, σε βάρος 39χρονου αλλδοαπού, που συνελήφθη τη Δευτέρα, από αστυνομικούς της τοπικής Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας.
Ειδικότερα, έπειτα από αστυνομική έρευνα πεδίου και αξιολόγηση συλλεχθέντων στοιχείων απογευματινές ώρες χθες πραγματοποιήθηκε στοχευμένος έλεγχος στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος. Ακολούθησε και έρευνα στην κατοικία του.
Με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών, βρέθηκαν μεταξύ άλλων:
- κοκαΐνη βάρους 235,2 γραμμαρίων, μέρος των οποίων σε 21 φιξάκια έτοιμα προς διαμοιρασμό
- ακατέργαστη κάνναβη βάρους 880 γραμμαρίων, μέρος των οποίων σε 12 φιξάκια έτοιμα προς διαμοιρασμό
- ροζ κοκαΐνη βάρους 7,4 γραμμαρίων, σε 2 φιξάκια έτοιμα προς διαμοιρασμό
- ΜDMA βάρους 0,9 γραμμαρίων
- 6.250 ευρώ
- 2 κινητά τηλέφωνα
- ζυγαριά ακριβείας
Οι ναρκωτικές ουσίες, τα υπόλοιπα ανευρεθέντα πειστήρια, καθώς το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο 39χρονος κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.


