Δύο τροχαία ατυχήματα τα ξημερώματα στην Αττική
Δύο τροχαία ατυχήματα με τρεις τραυματίες, δύο εκ των οποίων σε σοβαρή κατάσταση, σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής σε περιοχές της Αττικής.
Το πιο σοβαρό σημειώθηκε γύρω στις 5:10 το πρωί στη λεωφόρο Λαυρίου και Σουνίου, στο ύψος του γηπέδου Μαρκοπούλου, όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του ένα όχημα με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός του και να χρειαστεί η παρέμβαση της Πυροσβεστικής.
Κατά την ΕΡΤ, ο οδηγός απεγκλωβίστηκε έπειτα από αρκετή ώρα, ωστόσο, δεν είχε τις αισθήσεις του. Παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ και η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.
Νωρίτερα, στις 2:10 στο Ίλιον, στην οδό Ραδιοφωνίας στο ύψος του γηπέδου, σημειώθηκε σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ατόμων. Σύμφωνα με την δημόσια τηλεόραση, ο ένας τραυτισμός είναι βαρύς και ο δεύτερος ελαφρύτερος. Οι δύο τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς.


