Έκρηξη στην Πλάκα: Η ανακοίνωση της Enaon EDA

Ημερομηνία: 25-09-2026



Συνεργεία της Enaon EDA έχουν μεταβεί στο σημείο της έκρηξης, στην οδό Λυσικράτους στην Πλάκα προκειμένου να διερευνήσουν το συμβάν και να πραγματοποιήσουν τους απαραίτητους ελέγχους, όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Σε συνέχεια του συμβάντος που σημειώθηκε σήμερα σε κτήριο στην οδό Λυσικράτους 15, στην Αθήνα, η Enaon EDA ανακοινώνει ότι τα αρμόδια συνεργεία επιφυλακής μετέβησαν άμεσα στο σημείο για να διερευνήσουν το συμβάν και πραγματοποιούν τους προβλεπόμενους ελέγχους, σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την εταιρεία, «τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται».

Η εταιρεία δηλώνει πως «βρίσκεται σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και λειτουργεί πάντοτε με γνώμονα τη δημόσια ασφάλεια, την προστασία του προσωπικού της και την ακεραιότητα των υποδομών της, συμβάλλοντας στην αδιάλειπτη και ασφαλή διανομή φυσικού αερίου».

Υπενθυμίζει τέλος πως «για οποιοδήποτε θέμα ασφαλείας αφορά στο δίκτυο διανομής φυσικού αερίου οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Άμεσης Επέμβασης της Enaon EDA στην τηλεφωνική γραμμή 800 1187 878 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος