ΕΛΑΣ: Αυγουστιάτικη παρέλαση τοξικότητας μετά τη συνέντευξη Τσίπρα στο in – Πόλωση και διχαστική ρητορική Μαξίμου

Ημερομηνία: 13-08-2026


Για «αυγουστιάτικη παρέλαση τοξικότητας» από την Νέα Δημοκρατία και την κυβέρνηση κάνει λόγο η ΕΛΑΣ, μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσαν κατά του Αλέξη Τσίπρα, αναφορικά με την εφ’όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στο in.

Η Συμπαράταξη κατηγορεί το Μαξίμου ότι επιλέγει την «ανούσια πόλωση και τη διχαστική ρητορική», προκειμένου να αποφύγει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, για τα οποία «έχει όλη την ευθύνη», όπως τονίζει χαρακτηριστικά.

«Το μπαράζ επιθέσεων κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξή του στο in.gr, οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, η εμπάθεια, πολλές φορές στα όρια της χυδαιότητας, καθώς και η συντονισμένη προσπάθεια να παραποιήσουν το χτες για να ωραιοποιήσουν το σήμερα, απλώς πιστοποιούν την αδυναμία της ΝΔ και του παλιού πολιτικού συστήματος να αντιπαρατεθούν με όρους αλήθειας και ρεαλισμού στην κριτική για την κυβερνητική πολιτική και τα αποτελέσματά της», σημειώνει η ΕΛΑΣ.

Μιλώντας για «Αυγουστιάτικη παρέλαση τοξικότητας», με αναφορά στους Φλωρίδη, Σκέρτσο, Μαρινάκη, Ρωμανό και Σδούκου, υπογραμμίζει πως το μπαράζ επιθέσεων στον Αλέξη Τσίπρα δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι «το Μαξίμου επιλέγει την ανούσια πόλωση και τη διχαστική ρητορική».

«Διαβεβαιώνουμε ότι μόνοι τους, αυτοί και όσοι επιλέγουν να τους σιγοντάρουν παίζοντας εξ αντικειμένου το παιχνίδι τους, θα σέρνουν τον χώρο της τοξικότητας και της εμπάθειας», διαμηνύει η Συμπαράταξη σε Μαξίμου και Πειραώς, επισημαίνοντας καταληκτικά πως «η ΕΛΑΣ είναι αποφασισμένη να μιλάει για τα προβλήματά της ελληνικής κοινωνίας και να δείχνει το δρόμο της πολιτικής τους υπέρβασης για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο».

Ολόκληρη η ανάρτηση της ΕΛΑΣ:

Το μπαράζ επιθέσεων κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη συνέντευξή του στο in.gr, οι βαρύτατοι χαρακτηρισμοί, η εμπάθεια, πολλές φορές στα όρια της χυδαιότητας, καθώς και η συντονισμένη προσπάθεια να παραποιήσουν το χτες για να ωραιοποιήσουν το σήμερα, απλώς πιστοποιούν την αδυναμία της ΝΔ και του παλιού πολιτικού συστήματος να αντιπαρατεθούν με όρους αλήθειας και ρεαλισμού στην κριτική για την κυβερνητική πολιτική και τα αποτελέσματά της.

Η Αυγουστιάτικη παρέλαση τοξικότητας -Φλωρίδης, Σκέρτσος, Μαρινάκης, Ρωμανός, Σδούκου- δεν αφήνει καμιά αμφιβολία ότι το Μαξίμου επιλέγει την ανούσια πόλωση και τη διχαστική ρητορική, για να αποφύγει τη συζήτηση για τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία, για τα οποία έχει όλη την ευθύνη.

Διαβεβαιώνουμε ότι μόνοι τους, αυτοί και όσοι επιλέγουν να τους σιγοντάρουν παίζοντας εξ αντικειμένου το παιχνίδι τους, θα σέρνουν τον χώρο της τοξικότητας και της εμπάθειας.

Η ΕΛ.Α.Σ, είναι αποφασισμένη να μιλάει για τα προβλήματά της ελληνικής κοινωνίας και να δείχνει το δρόμο της πολιτικής τους υπέρβασης για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος