ΕΛΑΣ: Σύσκεψη Αλέξη Τσίπρα με παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα
Το μεσημέρι της Δευτέρας, στις 12.00, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αριστερής Συμπαράταξης (ΕΛΑΣ), Αλέξης Τσίπρας, θα πραγματοποιήσει σύσκεψη με του παραγωγικούς φορείς στη Θεσσαλονίκη. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Porto Palace Hotel.
Η σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς πραγματοποιείται δύο ημέρες πριν από την παρουσίαση του προγράμματος της ΕΛΑΣ, επίσης στη Θεσσαλονίκη (Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου). Ο Αλέξης Τσίπρας επίσης έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου.
Σύσκεψη με τους φορείς
Στη σύσκεψη με τους παραγωγικούς φορείς, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα θα παραβρεθούν ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΕΛΑΣ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο τομεάρχης Ανάπτυξης/Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Γιώργος Πετράκος, ο τομεάρχης Βιομηχανίας, Βασίλης Μαγκλάρας, ο τομεάρχης Τουρισμού Γιώργος Κωνσταντινίδης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομικών, Γιώργος Παππάς.
Επίσης, η αναπληρώτρια τομεάρχισσα Ενέργειας Πένυ Αντωνίου, η αναπληρώτρια τομεάρχισσα Εργασίας, Αγγελάκη Νεκταρία, ο αναπληρωτής τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής,
Δημήτρης Νταφόπουλος, ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου, Νίκος Νυφούδης και η υπεύθυνη Οργανωτικού Θεσσαλονίκης, Έφη Παπαλεξίου.


