Έβγαλε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία

Ημερομηνία: 09-09-2026



 Κατηγορούμενος για μαστροπεία, εμπορία ανθρώπων κά, με θύματα ανήλικα κορίτσια, 33χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Ο κατηγορούμενος, πρωταγωνιστής σε ερωτικές ταινίες και δραστήριος σε social media, τέθηκε στο στόχαστρο έρευνας μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του μητέρα 16χρονης.

Σύμφωνα με την δικογραφία, ο 33χρονος τον Ιούνιο του 2026 ανήρτησε αγγελίες σε διαδικτυακή πλατφόρμα, με φωτογραφίες δύο ανήλικων κοριτσιών παρέχοντας και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας,τον οποίο διαχειριζόταν ο ίδιος.

Κατόπιν φέρεται να πραγματοποίησε ραντεβού «πελατών» με τα κορίτσια, στα οποία ήταν ο ίδιος παρών, με σκοπό το οικονομικό όφελος.

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για σωρεία κατηγοριών που πλην της μαστροπείας και της εμπορίας ανθρώπων με θύματα ανήλικα, αφορούν αρπαγή αλλά και πορνογραφία ανηλίκων.

Κατά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε ότι οι ανήλικες του συστήθηκαν ως ενήλικες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος