Φωτιά σε ταράτσα πολυκατοικίας στις Συκιές Θεσσαλονίκης – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Μαΐου στις Συκιές της Θεσσαλονίκη, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε ταράτσα πολυκατοικίας της περιοχής.
Το συμβάν σημειώθηκε στη διασταύρωση των οδών Μπουμπουλίνας και Κανάρη, με την Πυροσβεστική να λαμβάνει την κλήση γύρω στις 15:20. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές δυνάμεις αποτελούμενες από 15 πυροσβέστες και πέντε πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν μέσα σε περίπου μία ώρα να περιορίσουν και να κατασβέσουν πλήρως τη φωτιά, η οποία δεν έλαβε μεγάλες διαστάσεις.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι πυροσβέστες συνέδραμαν μια ηλικιωμένη ένοικο της πολυκατοικίας, βοηθώντας την να απομακρυνθεί με ασφάλεια μέσω του κλιμακοστασίου. Για προληπτικούς λόγους κλήθηκε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο δεν χρειάστηκε τελικά να παρασχεθεί ιατρική βοήθεια, καθώς η γυναίκα δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Τα αίτια που οδήγησαν στην εκδήλωση της πυρκαγιάς παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα, ενώ σχετική προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.


