Η απάντηση του Γιαννακόπουλου στον Μαρτίνεθ
Μετά το break στο break που έκανε ο Παναθηναϊκός μέσα στο γήπεδο της Βαλένθια, ακολούθησε μεγάλη ένταση, ενώ ο προπονητής του ισπανικού συλλόγου, Πέδρο Μαρτίνεθ κατηγόρησε τον ισχυρό άνδρα του Τριφυλλιού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την συμπεριφορά του.
Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ απάντησε το πρωί της Παρασκευής, λέγοντας τα εξής:
«Κύριε Μαρτίνεθ, αυτό που θα ήθελα να σου πω μετά τη δήλωση που έκανες για μένα, αποκαλώντας με -δεν ξέρω- με πολλά επίθετα, θέλω να σου πω το ακόλουθο: Θέλω να σε συγχαρώ, γιατί είσαι ένας σπουδαίος κόουτς και αυτό που έχεις κάνει με τη Βαλένθια είναι εκπληκτικό.
H Βαλένθια μετατρέπεται σε ένα τεράστιο κλαμπ στο μπάσκετ και εσύ είσαι ένας από τους λόγους που γίνεται αυτό. Αλλά αναλογιζόμενος αυτά που είπες για μένα, συγνώμη αλλά είσαι ψεύτης. Ποτέ δεν πλησίασα το τραπέζι των διαιτητών, ήμουν πίσω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού και εξέφραζα την απογοήτευσή μου για ένα φάουλ που δεν είχε δοθεί. Και για να είμαι ειλικρινής, σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια δεν πιστεύω ότι η Βαλένθια πρέπει να μιλάει για τη διαιτησία. Καλό υπόλοιπο σειράς».


