Η ΕΛΑΣ θα δώσει το «παρών» στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα
Η Ελληνική Αριστερή Συμπαράταξη (ΕΛΑΣ) θα δώσει το «παρών» στις αντιφασιστικές εκδηλώσεις στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.
Ειδικότερα, σήμερα Πέμπτη στις 18.30 ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛΑΣ, Μίλτος Χατζηγιαννάκης, θα καταθέσει λουλούδια στο μνημείο Παύλου Φύσσα (Ξάνθου και Φύσσα, Κερατσίνι).
Αύριο, Παρασκευή στις 17.30, η ΕΛΑΣ θα συμμετέχει στην πορεία μνήμης και τιμής για τον Παύλο Φύσσα, με σημείο συνάντησης τη συμβολή των οδών Π. Φύσσα και Κεφαλληνίας.
Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου συμπληρώνονται 13 χρόνια από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής, με την μνήμη του να τιμάται με συγκεντρώσεις, συναυλίες και συμβολικές δράσεις.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται αύριο στις 5.30 το απόγευμα, οπότε και θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στο μνημείο του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι ενώ θα ακολουθήσει πορεία προς το Μπλόκο της Κοκκινιάς στην Νίκαια.
Μαθητές, σχολικές κοινότητες και πολίτες καλούνται να συμμετάσχουν στις φετινές εκδηλώσεις, αφήνοντας ένα λουλούδι στο μνημείο του και τιμώντας τη μνήμη του με ενός λεπτού σιγή.


