Η κυβέρνηση ληστεύει τους Έλληνες και τους «επιστρέφει» ψίχουλα
Επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση, κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία για την οικονομική εξουθένωση των πολιτών και των ελεύθερων επαγγελματιών.
Σε σημερινές ανακοινώσεις του, το Γραφείο Τύπου του κόμματος αναφέρει:
«Αφού η κυβέρνηση λήστεψε με φόρους τους Έλληνες, με το αναμενόμενο πρωτογενές πλεόνασμα για το 2026 να υπερβαίνει τα 10 δισ. ευρώ, τώρα ισχυρίζεται ότι μπορεί να “επιστρέψει” με τα δήθεν “μέτρα στήριξης”, μόλις 1 δισ.! Πρόκειται για κυβέρνηση της καταστροφής και ισοπέδωσης της χώρας, που ληστεύει τους Έλληνες και τους “επιστρέφει” ψίχουλα».
Παράλληλα, σε άλλη ανακοίνωση σημειώνει:
«Αφού η ΝΔ κατέστρεψε τους ελεύθερους επαγγελματίες, καθιστώντας τους “ασυνεπείς” στις υποχρεώσεις τους, τώρα λέει ότι θα επιβραβεύσει τους “συνεπείς”! Η κυβέρνηση επί 7 έτη, είναι “συνεπής” μόνο στο να καταστρέφει τους Έλληνες. Μόνον η Ελληνική Λύση μπορεί, με το πρόγραμμά της, να βοηθήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες».
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.


