Ίντιαν Γουέλς: Ο Μεντβέντεφ έβαλε τέλος στο σερί του Αλκαράθ

Ημερομηνία: 15-03-2026


Ο Ντανίιλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) θυμήθηκε τον παλιό καλό του εαυτό και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί του Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία), πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Ίντιαν Γουέλς όπου θα αντιμετωπίσει τον Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία).

Ο Μεντβέντεφ μετρούσε δύο συνεχόμενες ήττες σε τελικό του Ίντιαν Γουέλς από τον Αλκαράθ, το 2023 και το 2024 και σήμερα πήρε τη ρεβάνς βάζοντας τέλος στο νικηφόρο σερί που είχε ο Ισπανός στο 2026 μετρώντας 16-0.
Επικράτησε με 2-0 (6-3, 7-6) παίζοντας τρομερό τένις, έκανε το 3-1 στις αναμετρήσεις του με τον 22χρονο Ισπανό και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στον τελικό τον Σινερ.
Ο αμφιλεγόμενος Ιταλός (υπόθεση ντόπινγκ) προκρίθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στον τελικό του Ίντιαν Γουέλς, αποκλείοντας στον ημιτελικό τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 (6-2, 6-4), μετά από μία ώρα και 24 λεπτά.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος