Μόναχο 2026: Έτοιμη η Εθνική για το ευρωπαϊκό τάε κβον ντο
Η Εθνική ομάδα τάε κβον ντο ολοκλήρωσε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της και βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μόναχο 12-14 Μαΐου.
του Σούλη Μέζου
[email protected]
Η ελληνική αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας αποτελείται από τις Μελίνα Γεωργίου (46κ), Κωνσταντίνα Μπουρογιάννη (49κ), Μαγδαληνή Κλακάλα (53κ), Αθανασία Ρέπουλια (57κ), Θεοπούλα Σαρβανάκη (62κ), Στέλλα Μαρεντάκη (67κ), Νεφέλη Ντε Ρεκέ Μαρκούση (73κ) και Ρίτσα Κίτσιου (+73κ).
Στην ομάδα των ανδεών θα είναι οι Άρης Ψαρρός (54κ), Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος (58κ), Γιώργος Γεράρδης (63κ), Απόστολος Παναγόπουλος (68κ), Θέμης Τσόλας (74κ), Γιάννης Παπαδόπουλος (80κ), Βασίλης Θολιώτης (87κ) και ο Απόστολος Τεληκωστόγλου (+87κ).
Η ελληνική ομοσπονδία εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς τον ΑΣ Δαναός Ωραιοκάστρου για τη φιλοξενία της Εθνικής κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, συμβάλλοντας καθοριστικά στην άρτια οργάνωση του προπονητικού προγράμματος.
Σημειώνεται ότι στο πρηγούμενο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, το οποίο είχε φιλοξενηθεί το 2024 στο Βελιγράδι, η Ελλάδα είχε κερδίσει μετάλλια με τους Κώστα Δημητρόπουλο (αργυρό – 54κ), Χαράλαμπο Φλουσκούνη (χάλκινο – 74κ), Βασίλη Θολιώτη (χάλκινο – 87κ) και Φανή Τζέλη (χάλκινο – 57κ).


