Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2026
ENQUIRE / NEWSROOM
Η ουσία της ημέρας.Χωρίς τον θόρυβο.
Τώρα«Να μην επαναλάβουμε όσα έγιναν με την Ολλανδία»
Κοινωνία

«Μόνη λύση το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών»

Κοινωνία03.10.20261 λεπτό
«Μόνη λύση το τέλος της Συμφωνίας των Πρεσπών»



Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε η Ελληνική Λύση, επαναφέροντας το αίτημά της για τερματισμό της Συμφωνίας των Πρεσπών και κατηγορώντας τη Βόρεια Μακεδονία για επανειλημμένες παραβιάσεις της.

«Τους βλέπει η ντροπή και ντρέπεται και εκεί που βρίσκεται ο ιδρυτής τους, Κωνσταντίνος Καραμανλής, τρίζουν τα κόκαλά του όταν διαβάζει το “Βόρεια Ψευτομακεδονία” φαρδιά πλατιά στην ανακοίνωση της ΝΔ», αναφέρει το κόμμα.

Η Ελληνική Λύση υποστηρίζει ότι η Βόρεια Μακεδονία «έχει παραβιάσει ακόμα και την προδοτική συμφωνία του Τσίπρα πάνω από 220 φορές», ενώ επικαλείται και το περιεχόμενο σχολικών βιβλίων της γειτονικής χώρας.

«Μία απλή ανάγνωση στα σχολικά βιβλία των Σκοπιανών πείθει και τον πλέον άπιστο ότι η μόνη λύση είναι το τέλος της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών», σημειώνει.

Παράλληλα, στρέφει τα πυρά της κατά της κυβέρνησης και για την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας, υποστηρίζοντας ότι «ο Μητσοτάκης και όλοι του οι βουλευτές καλωσορίζουν τους παραχαράκτες της ιστορίας στην ΕΕ».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.