Ναδάλ και Αρμάνι θα χτίσουν πολυτελείς κατοικίες στην Μαρμπέγια
Ο Ραφαέλ Ναδάλ και ο διάσημος οίκος μόδας η Αρμάνι στράφηκαν τώρα στον τομέα των κατασκευών…
Ο θρυλικός Ισπανός τενίστας, 22 φορές πρωταθλητής Grand Slam και η ιταλική φίρμα θα ξεκινήσουν ένα έργο πολυτελών κατοικιών στη Μαρμπέγια (Ανδαλουσία) σε συνεργασία με την Sierra Blanca Estates, εταιρεία ανάπτυξης που ειδικεύεται σε υπερπολυτελείς κατοικίες.
Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη επένδυση της Αρμάνι στον τομέα των ακινήτων, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία. Η ανάπτυξη θα περιλαμβάνει 33 κατοικίες με σπα και ιδιωτικό κλαμπ, με μέγεθος από 250 τετραγωνικά μέτρα έως πιο αποκλειστικές μονάδες 800 τετραγωνικών μέτρων, σε συνολική έκταση 50.000 τετραγωνικών μέτρων.
Το έργο διευθύνεται από την Playa Assets, μια εταιρεία που ιδρύθηκε από τον πρώην τενίστα και ξενοδόχο Άμπελ Πρατς. Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συναλλαγής δεν έχουν αποκαλυφθεί προς το παρόν.
«Το Armani Residences Marbella θα κατασκευαστεί σε ένα από τα τελευταία εναπομείναντα ιδιωτικά ακίνητα στο Golden Mile, την παράκτια περιοχή που συνδέει την πόλη της Μπαρμπέγια με το Πουέρτο Μπανούς, γνωστό για τις εκπληκτικές βίλες, τις αποκλειστικές παραλίες, την έντονη νυχτερινή ζωή και τις μπουτίκ υψηλής ποιότητας», ανακοίνωσε η Αρμάνι.
«Αυτό το έργο έχει μια πολύ ιδιαίτερη σημασία για μένα, ειδικά λόγω της ευκαιρίας να συνεργαστώ ξανά με τον Όμιλο Αρμάνι, μια εταιρεία που θαυμάζω βαθιά και με την οποία είχα την ευκαιρία να εργαστώ στην αρχή της επαγγελματικής μου καριέρας», επιβεβαίωσε ο Ναδάλ.
Ο 14 φορές πρωταθλητής του Ρολάν Γκαρός Όπεν πρόσθεσε ότι «φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε μια ανάπτυξη που θα επικεντρώνεται στην προώθηση της ευημερίας και των αθλητικών αξιών, καθώς κι ενός μεσογειακού τρόπου ζωής που θα μας εμπνέει όλους».
Ο Ισπανός έχει επίσης ξεκινήσει μια ακόμη επιχείρηση στον τομέα των ακινήτων με την αλυσίδα ξενοδοχείων Meliá, με την οποία θα ανοίξει πέντε πολυτελή ξενοδοχεία στην Αργεντινή, με μια εκτιμώμενη επένδυση ύψους 200 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με την El Economista, και την κατασκευή να έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2026.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.


