Η αστυνομία του Παρισιού επέβαλε νέα απαγόρευση κυκλοφορίας σε ορισμένες περιοχές της πόλης για τη νύχτα της Τρίτης, έπειτα από αντίστοιχο μέτρο που είχε εφαρμοστεί την προηγούμενη νύχτα και το οποίο, σύμφωνα με τις αρχές, συνέβαλε στην αποκατάσταση της ηρεμίας μετά τις ταραχές και τις λεηλασίες του Σαββατοκύριακου.
Η νέα απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει από τις 23:00 (τοπική ώρα) της Τρίτης έως τις 06:00 της Τετάρτης και αφορά την πλατεία Ρεπουμπλίκ, στο κεντροανατολικό τμήμα της πόλης, όπου σημειώθηκαν πολλές από τις συγκρούσεις του Σαββατοκύριακου, καθώς και την κεντρική περιοχή Les Halles, όπου βρίσκονται πολλά καταστήματα.
Παράλληλα, απαγορεύτηκαν από τις 20:00 της Τρίτης όλες οι δημόσιες συγκεντρώσεις στην περιοχή Les Halles, κοντά στο προεδρικό μέγαρο, στα κτίρια της Εθνοσυνέλευσης και της Γερουσίας, στην εμπορική λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδίων, στην πλατεία Βεντόμ, όπου βρίσκονται καταστήματα κοσμημάτων, καθώς και κοντά σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.





