Ο 17χρονος που έχασε τη ζωή του προσπάθησε να σταματήσει τη συμπλοκή

Ημερομηνία: 28-02-2026



Στη σύλληψη του 17χρονου για την αιματηρή συμπλοκή στο Λουτράκι που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 17χρονος και να τραυματιστεί ο 19χρονος φίλος του, τα ξημερώματα της Παρασκευής αναφέρθηκε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στην ΕΡΤ.

Ο 17χρονος που έχασε την ζωή του ουσιαστικά πήγε να σταματήσει την επίθεση σε βάρος του 19χρονου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο ίδιος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την κ. Δημογλίδου, όπως έχει προκύψει από την προανάκριση και όσα ανέφεραν ο τραυματίας και αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο, φαίνεται πως δύο ομάδες νεαρών και ανήλικων ατόμων συναντήθηκαν για να λύσουν κάποιες διαφορές.

Στην διάρκεια της συνάντησης, ο 17χρονος δράστης επιτέθηκε στον 19χρονο τραυματία με μαχαίρι. Στη συνέχεια κάποιοι από τους παρευρισκόμενους προσπάθησαν να σταματήσουν τη συμπλοκή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένα 17χρονο παιδί και να τραυματιστεί σοβαρά ο 19χρονος.

Όσον αφορά το κίνητρο της συμπλοκής, η κ. Δημογλίδου είπε ότι αρχικά οι εμπλεκόμενοι ανέφεραν προσωπικές διαφορές, στη συνέχεια ωστόσο οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν από διάφορες αναφορές ότι είχε προκληθεί φθορά στον καθρέφτη ενός οχήματος με αποτέλεσμα να υπάρξει η συμπλοκή.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος