ΟΠΕΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ 2026: Στο Νο32 του ταμπλό ο Τσιτσιπάς
Στο Νο32 του πίνακα των αξιολογημένων (seeded) ανδρών τενιστών του κυρίως ταμπλό στο όπεν της Αυστραλίας, βρίσκεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς ενόψει της κλήρωσης.
O 27χρονος Έλληνας τενίστας προσπαθεί να κάνει το μεγάλο come-back μετά από 1,5 χρόνο κακών αποτελεσμάτων και πολλών τραυματισμών. Φέτος επέστρεψε υγιής, σημείωσε τρεις νίκες στο United cup και δείχνει έτοιμος για να κερδίσει πολλούς πόντους στο όπεν της Αυστραλιας και να αναρριχθεί στην παγκόσμια κατάταξη.
Με την είσοδο του στην 32αδα των αξιολογημένων παικτών, ο Τσιτσιπάς θα έχει πιο… υποφερτό μονοπάτι μέχρι και τον 3ο γύρο.
Νο1 στο ταμπλό είναι ο Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία), στο Νο2 ο Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία), στο Νο3 ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) και στο Νο4 ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Σερβία).
Εκτός των 32 που είναι οι seeded στις γυναίκες είναι η Μαρία Σάκκαρη (αναμενόμενο) με την Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) στο Νο1, την Ίγκα Σβιόντεκ (Πολωνία) στο Νο2, την Κόκο Γκοφ (ΗΠΑ) στο Νο3 και την Αμάντα Ανισίμοβα (ΗΠΑ) στο Νο4.
Η κλήρωση για το κυρίως ταμπλό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (15/1).


