Πέθανε ο Διονύσης Τσάμης – Πένθος στην ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο
Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς έφυγε από την ζωή ο Διονύσης Τσάμης που αποτέλεσε σημαντικό κομμάτι της Ένωσης την δεκαετία του 1970, κατακτώντας τίτλους με την κιτρινόμαυρη φανέλα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης:
«Η απώλεια του Διονύση Τσάμη, ενός από τους σημαντικούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τη δεκαετία του ΄70, είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την Μεγάλη Οικογένεια της ΑΕΚ.
Ο Διονύσης Τσάμης, είχε έρθει στην ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό το 1972, σε ηλικία 21 ετών, και φόρεσε τα κιτρινόμαυρα μέχρι το 1980, αγωνιζόμενος στη μεσαία γραμμή. Συμμετείχε σε 216 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και πέτυχε 8 τέρματα. Ήταν βασικός συντελεστής στη μεγάλη πορεία της ΑΕΚ μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ 1976-77 και στις κατακτήσεις τίτλων που ακολούθησαν, το νταμπλ 1977-78 και το πρωτάθλημα της σεζόν 1978-79. Ως παίκτης της ΑΕΚ είχε αγωνιστεί δύο φορές στην Εθνική Ανδρών.
Η ψυχή και η σκέψη μας, είναι στους δικούς του ανθρώπους. Να έχουν δύναμη και κουράγιο και να θυμούνται για πάντα τις όμορφες στιγμές μαζί του. Η ΑΕΚ πάντα θα τον νιώθει κοντά της».


