Πήρε βαθμό η επτάψυχη Κηφισιά

Ημερομηνία: 15-02-2026



Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης Νίκαιας, όπου Κηφισιά και ΟΦΗ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε 2-0 μόλις στο 8ο λεπτό αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ ως το τέλος, καθώς με αντεπίθεση διαρκείας ο σύλλογος των βορείων προαστίων έφτασε στην ισοφάριση.

Η Κηφισιά έμεινε χωρίς νίκη για όγδοη αγωνιστική (τέσσερις ήττες, τέσσερις ισοπαλίες) και με 20 βαθμούς βρίσκεται στο +4 από τον προτελευταίο Αστέρα Τρίπολης και στο -5 από τον όγδοο ΟΦΗ.

Αντίθετα, η ομάδα του Χρήστου Κόντη έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα το 2026, διάστημα στο οποίο μετρά οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μια ήττα, ενώ έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα με το… καλημέρα, αφού στο 4ο λεπτό ο Φούντας βρήκε τον Νους, ο Αργεντινός έδωσε στον Ανδρούτσο που έκανε κίνηση ως δεύτερος φορ κι εκείνος νίκησε τον Ραμίρες για το 0-1.

Στο 8΄ ο Νους έδωσε στον Αθανασίου που έκανε το «ανέβασμα» από αριστερά, εκείνος γύρισε στη μικρή περιοχή και ο Φούντας με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε.

Η Κηφισιά προσπάθησε να αντιδράσει και στο 19ο λεπτό ο Αμανί σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο γόνατο του Κρίζμανιτς, ξεγέλασε τον Χριστογεώργο και το 2-1 ήταν γεγονός.

Η Κηφισιά προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το momentum, αλλά δεν τα κατάφερε. Θα μπορούσε, πάντως, να ισοφαρίσει στο 40’, αλλά ο Πόμπο μετά τη συνεργασία των Αμανί-Τζέρεμι Αντόνισε πλάσαρε άστοχα.

Στο 41ο λεπτό ο αγώνας διακόπηκε, όταν διμοιρία των ΜΑΤ μπήκε στην εξέδρα των φίλων της Κηφισιάς, ανάμεσα σε αυτούς και τους οπαδούς του ΟΦΗ, αλλά το περιστατικό έληξε γρήγορα.

Στο δεύτερο μέρος οι τυπικά γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση και στο 54΄ ο Αντόνισε σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία, όταν δοκίμασε να σκοράρει με τακουνάκι ενώ ήταν αφύλακτος στη μικρή περιοχή.

Εν τέλει, η πίεση των παικτών του Λέτο απέδωσε στο 74΄: ο Πόμπο βρήκε τον Νούνελι που σούταρε στο δεξί δοκάρι του Χριστογεώργου, αλλά στην επαναφορά ο Θεοδωρίδης πρόλαβε τους πάντες και με προβολή έκανε το 2-2, που έμεινε ως το τέλος.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος