Σαλαμίνα: Οκτώ άτομα ένιωσαν αδιαθεσία από έντονη μυρωδιά χλωρίου σε πισίνα παιδότοπου
Τρία παιδιά και πέντε ενήλικες μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία ενώ βρίσκονταν σε πισίνα με έντονη μυρωδιά χλωρίου.
Στη συνέχεια τα τρία παιδιά, ηλικίας 3, 6 και 8 ετών, και δύο γυναίκες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία. Συγκεκριμένα, δύο γυναίκες και δύο παιδιά διακομίστηκαν στο Θριάσιο, όπου διαπιστώθηκε δηλητηρίαση από εισπνοή ουσιών. Το τρίτο παιδί διακομίστηκε από τους γονείς του σε ιδιωτική κλινική.
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε παιδότοπο με πισίνα στη Σαλαμίνα, όπου συνολικά οκτώ άτομα παρουσίασαν δύσπνοια και έντονο κάψιμο στα μάτια. Επίσης, δύο γυναίκες φέρεται να λιποθυμήσαν.
Για το περιστατικό συνελήφθησαν δύο άτομα, η 61χρονη υπεύθυνη του παιδότοπου και ο 39χρονος συντηρητής των εγκαταστάσεων, με τις αρχές να εξετάζουν εάν είχαν τηρηθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα και εάν τα επίπεδα χλωρίου ήταν εντός των επιτρεπόμενων ορίων.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.


