Στην Αθήνα ο Αντίνο

Ημερομηνία: 18-01-2026



Στην Ελλάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής ο Σαντίνο Αντίνο, για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στον Παναθηναϊκό.

Ο 20χρονος Αργεντινός ακραίος (αριστερός) επιθετικός θα αποτελέσει την πιο ακριβή μεταγραφή στην Ιστορία του συλλόγου, καθώς το συνολικό ποσό φτάσει τα περίπου 8,5 εκ. ευρώ.

Ο φέρελπις ποδοσφαιριστής, που θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2030, αφίχθη στο «Ελ. Βενιζέλος» μέσω Ισπανίας, συνοδευόμενος από τους γονείς και τον αδερφό του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Στέφανο Κοτσόλη, τον προπονητή και τον πρόεδρο που μπόρεσαν να με φέρουν εδώ», είπε στις πρώτες δηλώσεις του.

«Έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, που είναι ένας τόσο μεγάλος σύλλογος. Μίλησα λίγο με τον Ταμπόρδα, που μου είπε περισσότερο για την πόλη, για την Αθήνα».

Για την εξαιρετική παράδοση των Αργεντινών παικτών ανέφερε πως, «ξέρω κάποια πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι οι Αργεντινοί αναγνωρίζονται γιατί αφήνουν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω θα έχω κι εγώ την ίδια δυνατότητα».

Όσο για τους εφετινούς στόχους του με τον Παναθηναϊκό; «Έχω τον στόχο που έχουμε όλοι. Τόσο στο Europa League όσο και στο Κύπελλο», απάντησε.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος