«Θα δώσω τα πάντα για τον Ολυμπιακό» δηλώνει ο νεοαποκτηθείς Γκονζάλες

Ημερομηνία: 21-08-2026



Tην υπόσχεση πως «θα δώσει τα πάντα» με τη φανέλα του Ολυμπιακού έδωσε, στις πρώτες δηλώσεις του, επί ελληνικού εδάφους, ο Αρμάντο Γκονσάλες.

Ο Μεξικανός επιθετικός προσγειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 σήμερα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει για 4+1 χρόνια με την ομάδα του Πειραιά.

Στις πρώτες του δηλώσεις στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο 23άχρονος Μεξικανός επιθετικός επισήμανε:

Για τη μεταγραφή του: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, πάρα πολύ ευχαριστημένος για τη μεταγραφή μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που θα παίξω γι’ αυτόν τον σύλλογο, ο οποίος είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα και να αγωνιστώ μπροστά σε αυτούς τους υπέροχους φιλάθλους».

Για το μήνυμά του προς τον κόσμο: «Αυτό που μπορείτε να περιμένετε από μένα είναι ότι θα δώσω τα πάντα, θα δώσω τα μέγιστα για την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα για αυτή τη φανέλα και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τους οπαδούς και για την ομάδα».

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Τις τελευταίες ημέρες βλέπω πολλά βίντεο από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Έχω πάρα πολλή όρεξη και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος που θα το ζήσω από κοντά».

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος