Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Έπρεπε να δώσω τη μαρτυρία μου λέει ο υπνοθεραπευτής

Ημερομηνία: 16-09-2026

Το γεγονός ότι έκρινε πως πρέπει να μεταβεί στην Ευελπίδων και να συμβάλλει στις έρευνες για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, καταθέτοντας τη μαρτυρία του, εφόσον ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία, τόνισε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο υπνοθεραπευτής Νάσος Κομιανός, στον οποίο, η γιατρός της Καρνεάδου, απέστειλε φωτογραφικό υλικό του τραγουδιστή, κατά τη διάρκεια της πλασμαφαίρεσης.

«Ολοκληρώθηκε η ανακριτική διαδικασία και είδα ότι έπρεπε να συμβάλλω και εγώ με τον τρόπο μου και να δώσω τη μαρτυρία μου», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι υπνοθεραπευτής, αναδρομέας θεραπευτής. Από το πρωί όλοι οι συνάδελφοί σας με διασύρετε με τον πιο άκομψο τρόπο. Σας είπα να σεβαστείτε ότι δεν έχω ολοκληρώσει την ανάκριση. Όταν καταθέσω την ιστορία μου και τα στοιχεία μου στον ανακριτή, τότε, σας παρακαλώ πάρα πολύ…», εξήγησε τονίζοντας πως δεν πρόκειται να απαντήσει, σε επιπλέον ερωτήματα όσον αφορά τη φωτογραφία, πριν να ολοκληρωθεί η ανάκριση.

«Δεν μπορώ να πω, είναι μέρος της ανάκρισης» είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε «παιδιά, σας παρακαλώ, με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Βγήκα εδώ για να σας απαλλάξω, να γυρίσετε στα σπίτια σας, και να μην ξανάρθετε μέχρι τη Δευτέρα. Θέλετε τη Δευτέρα να ξανάρθετε; Το συζητάμε».

Ο κος Κομιανός μάλιστα, επιβεβαίωσε πως στο παρελθόν συνεργαζόταν με τη γιατρό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος, μίλησε και στο MEGA, για τη φωτογραφία που έλαβε.

«Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι ζωντανός σε αυτή τη φωτογραφία κατά τη γνώμη μου. Έτσι; Έτσι νομίζω. Δηλαδή δεν μπορώ να ξέρω. Δεν είμαι γιατρός. Με διαβεβαίωσε η γιατρός ότι είναι ζωντανός. Καταλάβατε;», είπε ο υπνοθεραπευτής.

Μάλιστα, παραδέχεται πώς είχε ραντεβού με τον Γιώργο Μαζωνάκη τη μοιραία Τετάρτη το απόγευμα.

«Πρώτη φορά τον είδα τη Δευτέρα. Πριν πεθάνει. Δεν ήρθε σε μένα, συναντηθήκαμε σε ουδέτερο χώρο. Ξεκινήσαμε μια κουβέντα να πάρω το ιστορικό του. Δεν το ολοκληρώσαμε και θα συνεχίζαμε να παίρνουμε το ιστορικό του την Τετάρτη», είπε προσθέτοντας πως ο τραγουδιστής ήταν πελάτης της γιατρού τουλάχιστον από το 2015. 

«Πήγαινε χρόνια για υδροθεραπείες εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: skai.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος