Ξεκινά η σεζόν του μπιτς βόλεϊ
Με την διεξαγωγή της τελικής φάσης του διασυλλογικού πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ που θα ολοκληρωθεί το τριήμερο 17-19 Απριλίου, ήρθε η ώρα και για την έναρξη των επίσημων διοργανώσεων ανδρών-γυναικών για το 2026.
Το ξεκίνημα γίνεται με ένα τουρνουά ενός αστέρος (έπαθλα €400 σε κάθε φύλο) στα όμορφα Χανιά της Κρήτης και στα γήπεδα των Αγίων Αποστόλων με την μακρά ιστορία στό άθλημα του Beach Volley.
Διοργανωτής ο τοπικός σύλλογος Α.Σ. Beach Volley Χανίων που περίπου ένα μήνα αργότερα θα διοργανώσει και το πρώτο τριάστερο τουρνουά της φετινής περιόδου στην ίδια εγκατάσταση. Και τα δύο τουρνουά έχουν την υποστήριξη του Δήμου Χανίων.
Με τις τελευταίες εκκρεμότητες για το πλήρες καλεντάρι του 2026 να οριστικοποιούνται μέχρι το τέλος του Απριλίου, η ΕΟΠΕ ανακοινώνει για την ώρα το πρόγραμμα των πρώτων διοργανώσεων που εγκρίθηκαν για το διάστημα μέχρι και τα τέλη Μαίου που είναι:
-17-19 Απριλίου, ELITE Finals (Διασυλλογικό Πρωτάθλημα), Karavi, Σχινιάς Αττικής
-24-26 Απριλίου, Agioi Apostoloi Open*, Χανιά, Κρήτη
-1-3 Μαΐου, BVA The Park Open**, Ρέντης, Αττική – Σ/Δ: Ακαδημία Αγίων Αναργύρων
-8-10 Μαΐου, ENSO Open*, Yabanaki, Βάρκιζα, Αττική – Σ/Δ: Enso Club, ΓΣ Κερατέας
-15-17 Μαΐου, 4 SPORTS Open by Flexcar**, Χαλάνδρι, Αττική – Σ/Δ: 4 Sports Club, ΟΠ Αλίμου
-22-24 Μαΐου, CHANIA Open***, Χανιά, Κρήτη – Σ/Δ: ΑΣ Μπητς Βολει Χανίων, Δήμος Χανίων
Το συνολικό καλεντάρι με τις διοργανώσεις Ιουνίου και Ιουλίου θα ανακοινωθεί έως τα τέλη του Απριλίου.


