Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2026
ENQUIRE / NEWSROOM
Η ουσία της ημέρας.Χωρίς τον θόρυβο.
ΤώραΑστυνομικοί πυροβόλησαν ένοπλο άνδρα έξω από το βασιλικό ανάκτορο
Οικονομία

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στον Μυλοπόταμο για τις ζημιές από τις πλημμύρες

Οικονομία06.10.20261 λεπτό
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στον Μυλοπόταμο για τις ζημιές από τις πλημμύρες



Την άμεση καταγραφή των ζημιών, την αποκατάσταση των υποδομών και την αποζημίωση των πληγέντων θέτει ως προτεραιότητα το ΠΑΣΟΚ, κλιμάκιο του οποίου πραγματοποίησε αυτοψία στα Ζωνιανά, στα Λιβάδια, στην Κάλυβο και στην περιοχή Δισκούρι του Δήμου Μυλοποτάμου. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Βαρδακαστάνης.

Συμμετείχαν οι βουλευτές Δημήτρης Μάντζος, Ευάγγελος Αποστολάκης και Μανόλης Χνάρης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Μαρία Δαφέρμου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ρεθύμνου Κώστας Ασουμανάκης και άλλα τοπικά στελέχη του κόμματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του κλιμακίου, οι καταστροφές στο οδικό και αγροτικό δίκτυο, στις δημοτικές υποδομές, καθώς και στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο είναι τεράστιες. Το ΠΑΣΟΚ ασκεί κριτική στην κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ότι δεν θα επιτρέψει να μπουν τα προβλήματα «κάτω απ’ το χαλί», επικαλούμενο ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το Αρκαλοχώρι.

Παράλληλα, δεσμεύεται να παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κατάστασης και να πιέζει για άμεση και πλήρη καταγραφή των ζημιών και δίκαιη αποζημίωση των πληγέντων. Στις διεκδικήσεις του εντάσσει και την υλοποίηση προληπτικών έργων υποδομής για τη θωράκιση της περιοχής, ώστε να περιοριστούν οι επιπτώσεις αντίστοιχων φαινομένων στο μέλλον.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.