Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2026
ENQUIRE / NEWSROOM
Η ουσία της ημέρας.Χωρίς τον θόρυβο.
Τώρα«Καθάρισε» η…. αεροπορία για την ΑΕΚ
Κόσμος

Η Κρίστα Πάικ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο κελί της

Κόσμος10.10.20261 λεπτό
«Θα βγάζαμε τη μηχανική υποστήριξη. Αλλά την επόμενη μέρα ξύπνησε και άρχισε να μιλά»



Η Αμερικανίδα θανατοποινίτισσα Κρίστα Πάικ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν μετά την αποτυχημένη εκτέλεσή της στα τέλη του περασμένου μήνα, όπως γνωστοποίησαν οι δικηγόροι της.

Η 50χρονη επέστρεψε στη φυλακή όπου πέρασε τα τελευταία 30 χρόνια, σύμφωνα με ανακοίνωση των δικηγόρων της το Σάββατο.

Συνεχίζει να λαμβάνει ιατρική περίθαλψη στις φυλακές.

Η Πάικ επέζησε από δύο θανατηφόρες ενέσεις του φαρμάκου πεντοβαρβιτάλη στις 30 Σεπτεμβρίου, οι οποίες την άφησαν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ανέκτησε τις αισθήσεις της και άρχισε να μιλάει – εντυπωσιάζοντας τους ειδικούς, το ιατρικό προσωπικό και τους δικηγόρους της.

Η υπόθεσή της βρίσκεται πλέον σε αχαρτογράφητο έδαφος, καθώς πιστεύεται ότι ο Πάικ είναι το μόνο άτομο που επέζησε από απόπειρα εκτέλεσης με θανατηφόρο ένεση.

Η Πάικ ήταν 18 ετών όταν αυτή και ο τότε φίλος της, ο Ταντάριλ Σιπ, ξυλοκόπησαν, βασάνισαν και σκότωσαν τον 19χρονο Σλέμερ, τον οποίο είχαν γνωρίσει σε ένα στρατόπεδο επαγγελματικής κατάρτισης για νέους με χαμηλό εισόδημα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.