Εκτός λειτουργίας αύριο από 23:00 έως 23:59 οι ψηφιακές υπηρεσίες του gov.gr, της φορολογικής διοίκησης κ.ά.

Ημερομηνία: 22-09-2026

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ

Δελτία Τύπου – Ανακοινώσεις

22 Σεπτεμβρίου, 2026

Μη διαθέσιμες ψηφιακές υπηρεσίες

Με στόχο τη συνεχή αναβάθμιση των υποδομών της και της απόδοσης και ασφάλειας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης (ΓΓΠΣΨΔ) του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τεχνητής Νοημοσύνης, προχωρά σε αναβάθμιση των υποδομών του Κέντρου Διαλειτουργικότητας.

Οι εργασίες αναβάθμισης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου κατά το χρονικό διάστημα από ώρα 23:00 έως 23:59.

Κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν θα είναι διαθέσιμες οι ψηφιακές υπηρεσίες του gov.gr, της φορολογικής διοίκησης και άλλων φορέων του Δημοσίου και διαδικτυακές υπηρεσίες (web Services) που αξιοποιούν στοιχεία από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος