Ελβετία: Πυροβολισμοί σε rave party

Ημερομηνία: 30-08-2026



Αρκετοί άνθρωποι έχουν τραυματιστεί μετά από πυροβολισμούς κατά σε rave party στο Σάχεν, στο Άαραου της Ελβετίας, την Κυριακή το βράδυ. Η αστυνομία του καντονιού του Άαργκαου κάλεσε τους κατοίκους να μείνουν μακριά από την περιοχή και δήλωσε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση.

«Ααράου: Νυκτερινά πυρά κατά την διάρκεια εκδήλωσης στο Σάχεν. Πολλά θύματα. Μαζική επέμβαση της αστυνομίας. Αποφύγετε την περιοχή», αναφέρεται στην ανάρτηση της αστυνομίας στο Χ.

++Aarau: Nächtliche Schüsse bei Veranstaltung im Schachen. Mehrere Opfer. Grosseinsatz der Polizei läuft. Bleiben Sie dem Gebiet fern. Videos und Bilder bitte an Insta-Kanal Kantonspolizei_Aargau. Weitere Infos folgen.++

— Kapo_Aargau (@Kapo_Aargau) August 30, 2026

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στον χώρο του ιπποδρόμου κατά τη διάρκεια του “Aarau Rave”, ανέφερε η τοπική εφημερίδα Blick.

Η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας του καντονιού του Άαργκαου, Βανέσα Ράμπολντ, δήλωσε στο Blick ότι το περιστατικό «σημειώθηκε στην πίστα ιπποδρομιών». «Δεν είναι ακόμη σαφές τι ακριβώς συνέβη», πρόσθεσε η Ράμπολντ. Η αστυνομία μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιώσει μόνο «αρκετούς πυροβολισμούς εναντίον μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος