Με Γιάρεμτσουκ η αποστολή για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα

Ημερομηνία: 15-09-2026



Έτοιμος για την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος υποδέχεται τη Γιαγκελόνια την Τετάρτη (16/9, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης», στην πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Μετά την τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ ανακοίνωσε την αποστολή για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν. Ο Ισπανός τεχνικός επέλεξε 22 ποδοσφαιριστές, με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ να βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του.

Ο Ουκρανός επιθετικός έχει πάρει τη θέση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην ευρωπαϊκή λίστα, μετά τον τραυματισμό του Μαροκινού φορ, και πλέον συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης απέναντι στους Πολωνούς.

Από την άλλη, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γκουστάβο Σα, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο τιμωρημένος Κώστας Φορτούνης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού:

Ορτέγκα, Κουράκλης, Στουρνάρας, Σάλιακας, Σμαΐλοβιτς, Πιρόλα, Κάρμο, Πέντερσεν, Ρέτσος, Μπρούνο, Τικνιζιάν, Μάρτινς, Πουέρτα, Μπέιλι, Φρόιλερ, Μπακούλας, Τσικίνιο, Έσε, Φίλης, Γιάρεμτσουκ, Ζότα, Γκονσάλες.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος