Με ένα επετειακό βίντεο που παρήχθη με τη βοήθεια Τεχνητής Νοημοσύνης η Νέα Δημοκρατία γιορτάζει τη συμπλήρωση 52 ετών από την ίδρυσή της.
Στο βίντεο εμφανίζεται το ιστορικό έμβλημα του κόμματος ο πυρσός, σε μία προσπάθεια επασύνδεσης με τις ρίζες της παράταξης.
Από το βίντεο «παρευλαύνουν» όλοι οι άνθρωποι που βρέθηκαν στο τιμόνι του κόμματος: από τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Καραμανλή (1974-1980), τον Γεώργιο Ράλλη (1980-1981), τον Ευάγγελο Αβέρωφ (1981-1984), τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη (1984-1993) και τον Μιλτιάδη Έβερτ (1993-1997), μέχρι τον Κώστα Καραμανλή (1997-2009, ο μακροβιότερος), τον Αντώνη Σαμαρά (2009-2015) τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«52 χρόνια η φλόγα του πυρσού καίει στις καρδιές μας. Συνεχίζουμε μαζί στην πρώτη γραμμή για την Ελλάδα που αξίζουμε» αναφέρει η Ν.Δ. στην ανάρτησή της.
Τη Δευτέρα η μεγάλη γιορτή για τα γενέθλια της Ν.Δ.
Η Ν.Δ. θα γιορτάσει επισήμως τα 52 γενέθλιά της με μια διαφορετική γιορτή, με διαδραστικά και βιωματικά events, αύριο Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 18:00 στο παλιό αμαξοστάσιο του Ο.ΣΥ., στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού στην Αθήνα.
Σκοπός του φρέσκου και πρωτότυπου φετινού εορτασμού, είναι να συνδυαστεί η αναδρομή στην ιστορία της παράταξης με τη συμμετοχή των παρευρισκόμενων, δημιουργώντας μια βιωματική εμπειρία που για πρώτη φορά διοργανώνεται από πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα. Η εκδήλωση θα κορυφωθεί με την ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.
Με τη χρήση των νέων τεχνολογιών οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει μια ψηφιακή διαδρομή στο χρόνο, παρουσιάζοντας τους σημαντικούς σταθμούς του κόμματος στη διάρκεια των 52 ετών, που συμπίπτουν άλλωστε και με τα χρόνια της Μεταπολίτευσης. Έτσι, σε όλο τον χώρο θα υπάρχουν οθόνες στις οποίες θα προβάλλονται σε ψηφιακή μορφή αφίσες από τις καμπάνιες του κόμματος, της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς και ιστορικά πρωτοσέλιδα εφημερίδων από τις εκλογικές νίκες και άλλες σημαντικές στιγμές της Παράταξης.
Σε άλλες οθόνες θα προβάλλεται έκθεση φωτογραφίας με τη διαδρομή του κόμματος στη διάρκεια των 52 ετών. Είναι μάλιστα αξιοσημείωτο ότι, πέραν των ιστορικών φωτογραφιών, θα εκτεθούν και φωτογραφίες που προέρχονται από τα προσωπικά αρχεία μελών του κόμματος.
Η γιορτή θα περιλαμβάνει και διαδραστικά events. Ξεχωρίζουν οθόνες με κουίζ «Πόσο καλά γνωρίζεις την ιστορία της ΝΔ;», τύπου multiple choice, με ερωτήσεις που προέρχονται από σημαντικά κομματικά και ιστορικά γεγονότα από το 1974 έως και σήμερα, αλλά και παιχνίδι τρίλιζας με μπασκέτες. Επίσης, κάθε παρευρισκόμενος θα μπορεί μέσω της τεχνολογίας, σε ειδικά διαμορφωμένο booth, να μεταφερθεί σε περιβάλλον προεκλογικής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ θα υπάρχει και 360 photo booth όπου όλοι θα μπορούν να φωτογραφηθούν με τα σήματα και τα εμβλήματα του κόμματος.
Σε κεντρικό σημείο στο χώρο της εκδήλωσης, θα δεσπόζει ένας τοίχος που θα γράφει «Νέα Δημοκρατία για μένα σημαίνει…», όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να γράψουν τη δική τους απάντηση και ο οποίος στη συνέχεια θα τοποθετηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.





