Ντουπλάντις: «Η καλύτερη γενιά του επί κοντώ και τέλος»
Σόου πριν από το πραγματικό σόου στην Ουψάλα αρένα ήταν η σημερινή συνέντευξη Τύπου για το αυριανό Μόντο Κλάσικ που αναμένεται να είναι ο κορυφαίος αγώνας επί κοντώ στην ιστορία του στίβου.
Ο οικοδεσπότης Μόντο Ντουπλάντις, τόνισε ότι αυτός ο αγώνας είναι πολύ σημαντικός για τον ίδιος αφού φέρει το όνομά του και συμφώνησε με όλους τους υπόλοιπους του πάνελ, ότι αυτή η γενιά είναι η κορυφαία στην ιστορία του επί κοντώ. Ρωτήθηκε αν θα τον ξεπεράσει ο γιος του. «Δεν νομίζω γιατί μάλλον θα γίνει τενίστας» ήταν η απάντηση του Σουηδού.
Ο Εμμανουήλ Καραλής κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση του Σαμ Κέντριξ αν θα νιώθει χαμένος πηδώντας 6.25μ και ολοκληρώσει τον αγώνα… δεύτερος. «Δύσκολο να απαντήσω. Είμαστε μια παρέα που χαιρόμαστε όταν κάποιος πηδάει ψηλά και όλοι μας θα πανηγυρίσουμε αν γίνει παγκόσμιο ρεκόρ… από μένα» απάντησε ο κορυφαίος για φέτος επικοντιστής με 6.17μ.
O αγώνας θα διεξαχθεί αύριο το βράδυ (20:00) στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ντουπλάντις (Ουψάλα) και όλοι οι συμμετέχοντες ανήκουν στο κλαμπ των 6 μέτρων.
– Μόντο Ντουπλάντις (Σουηδία) – 6.30μ
– Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα) – 6.17μ
– Κέι Σι Λάιτφουτ (ΗΠΑ) – 6.07μ
– Σαμ Κέντριξ (ΗΠΑ) – 6.06μ
– Σόντρε Γκούτορμσεν (Νορβηγία) – 6.06μ
– Κρις Νίλσεν (ΗΠΑ) – 6.05μ
– Ζακ Μπράντφορντ (ΗΠΑ) – 6.01μ
– Κέρτις Μάρσαλ (Αυστραλία) – 6.00μ


