ΠΑΣΟΚ για Ντόκο: Και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί – Τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας

Ημερομηνία: 06-07-2026


Το ΠΑΣΟΚ επανέρχεται στην υπόθεση Ντόκου και των Ρώσων φαρσέρ μετά τις σημερινές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη.

«Αντί ο κ. Μαρινάκης να ψάχνει πως αντέδρασε η αντιπολίτευση σε άλλες χώρες στις περιπτώσεις εξαπάτησης ξένων αξιωματούχων, ας αναζητήσει πως αντέδρασαν οι επίσημες αρχές. Θα είναι διδακτικό και χρήσιμο για την κυβέρνηση της ΝΔ, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, ενώ «κάνει λόγο για τέταρτη ημέρα διασυρμού της χώρας».

Το ΠΑΣΟΚ επιμένει για την υπόθεση Ντόκου.

ΠΑΣΟΚ: Ο κ. Μαρινάκης το έκανε ακόμη πιο σοβαρό

Η Χαριλάου Τρικούπη, στην ανακοίνωσή της, τονίζει ότι: «Τέταρτη ημέρα που η κυβέρνηση δεν έχει κάνει ούτε νύξη για έρευνα σχετικά με τα κενά στα πρωτόκολλα ασφαλείας του Γ.Γ. Εθνικής Ασφάλειας και των ανώτατων κλιμακίων της κυβέρνησης. Προφανώς, γιατί και αυτό το περιστατικό θα μπει κάτω από το χαλί.

Μόνο που ο κ. Μαρινάκης το έκανε σήμερα ακόμη πιο σοβαρό, αφήνοντας να εννοηθεί ότι οι Ρώσοι φαρσέρ διαδραματίζουν έναν άλλον παράλληλο υπόγειο ρόλο.

Άρα, κατά τα λεγόμενα του Κυβερνητικού Εκπροσώπου ο κ. Ντόκος αποκάλυπτε που βρίσκεται ο διοικητής της ΕΥΠ, σε ποιο βαθμό εξελίσσονται οι διπλωματικές συζητήσεις για τα drones και πότε θα κάνει εκλογές η κυβέρνηση σε… ποιον;

Πώς διανοείται μια ‘επιτελική’ κυβέρνηση και ένας πρωθυπουργός που προβάλλει εαυτόν ως δήθεν αναντικατάστατο, να μην έχουν τη διάθεση να πέσει φως στο θέμα;»

Κατασκευή ιστοσελίδων Πύργος