Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 36 και 19 ετών, για κατοχή κάνναβης προχώρησαν αστυνομικοί χθες το βράδυ στην είσοδο νηπιαγωγείου στο δήμο Νεάπολης – Συκεών.Η καταγγελία
Η σύλληψή τους έγινε στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για άτομα που συχνάζουν, κυρίως κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες, σε σχολικά συγκροτήματα της περιοχής και φέρονται να διακινούν ή να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Γι’ αυτόν τον λόγο είχε συσταθεί ειδική ομάδα από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Επέμβασης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, υπηρεσία που έκανε και τις δύο παραπάνω συλλήψεις.
Τι βρέθηκε πάνω τους
Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν μικροποσότητες κάνναβης.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 36χρονος κατείχε δύο συσκευασίες κάνναβης, βάρους 3,25 γραμμαρίων, ενώ ο 19χρονος, μόλις αντιλήφθηκε ότι επίκειται αστυνομικός έλεγχος, πέταξε δύο συσκευασίες κάνναβης, βάρους 2,55 γραμμαρίων.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.





